Λίγα λόγια - Κανονισμός λειτουργίας - Υπεύθυνη δήλωση - Υπεύθυνος λειτουργίας - Χωροθέτηση

Ο Σύλλογός μας (Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα "Αρης Κωνσταντόγλου"), αποτελούμενος κυρίως από Παλαιούς Προσκόπους, πραγματοποίησε αγορά χώρου 4,3 στρεμμάτων, το έτος 2003, στην Τολοφώνα του Δήμου Δωρίδας, με επίνειο την όμορφη Ερατεινή (βλέπε σχετικούς χάρτες παρακάτω).

Σκοπός, η δημιουργία κατασκηνωτικού κέντρου προς χρήση, κατ’ αρχήν των μελών του Συλλόγου μας αλλά και κάθε προσκοπικού τμήματος ή ομάδας παιδιών, νέων και ενηλίκων με παραπλήσιους προς τον προσκοπισμό σκοπούς.

Στη συνέχεια, όλα αυτά τα χρόνια, με πολύ προσπάθεια σε προσωπική εργασία και οικονομική προσφορά των μελών του Συλλόγου μας, αλλά και χορηγίες και δωρεές φίλων (σε είδη, σε προσωπική εργασία και σε χρηματικές προσφορές), διαμορφώθηκε ο χώρος, με δενδροφυτεύσεις και με κατασκευές διαβίωσης για όλες τις εποχές του χρόνου.

Η προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με την ίδια θέρμη και αποφασιστικότητα.

Ο χώρος παραχωρείται μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί, από τον ενδιαφερόμενο φορέα-ομάδα-τμήμα, αίτηση και υπογραφή Υπεύθυνης Δήλωσης, που να έχει κατατεθεί στο Σύλλογό μας. Η παραχώρηση είναι δωρεάν. Οι κατασκηνωτές επιβαρύνονται μόνο με τις διάφορες καταναλώσεις που θα κάνουν σε ρεύμα, νερό, προπάνιο, ξύλα κλπ. Οι όροι και οι προϋποθέσεις περιγράφονται στο Καταστατικό Λειτουργίας.

Καταστατικό λειτουργίας

Υπεύθυνη δήλωση

Υπεύθυνος λειτουργίας είναι ο κος Χαλκιάς Γιάννης, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας (βλέπε: Επικοινωνία)

Χωροθέτηση: 

Για μεγαλύτερη ανάλυση της χωροθέτησης, βλέπε την απάντηση της ερώτησης "Πώς φτάνω στο κατασκηνωτικό κέντρο;"